TOMMY " DRISCOLL"

03-09-2006.

Tommy zijn stamboom naam is Driscoll maar zijn roepnaam werd Tommy  na zijn verhuizing. Mijn Alexis zorgde voor een grote verrassing bij haar 1ste nestje. Ze kreeg een effen kitten en ook nog eens een verdunde kleur (zwart wordt dan blauw genoemd).

Dit prachtige kitten ging wonen bij een ouder echtpaar, 8 hoog in een apartement en zag buiten zijn baasjes bijna geen andere mensen. Na een paar jaar ging het niet goed met het baasje en werd er gevraagd of ik Tom terug wilde hebben. Natuurlijk!!

Het was eerst heel moeilijk voor hem om te wennen aan veel meer katten en ook nog eens hondjes!! Het heeft lang geduurd maar hij heeft nu zijn plekje gevonden en is hier gelukkig.

Heel jammer is dat hij niet zo veel van zijn Moeder haar karakter heeft. Zij wilde op schoot en heel veel knuffelen. Daar houdt Tom niet zo van, maar we zijn uiteindelijk wel vrienden geworden en dat is al heel wat. Daar leek het helemaal niet op toen hij hier binnen kwam.

Deze lieverd is 03-09-2020 14 jaar geworden. Ik hoop dat we nog lang van hem mogen genieten. Hoe ouder hij wordt hoe liever hij wordt. Zijn vroege jeugd was een drama voor hem maar gelukkig heeft hij wel een goed vervolg daarop gekregen en mag hij volop genieten van zijn oude dag in een liefdevolle omgeving. We zijn blij met je, kanjer. xxx

Contact

Wilma Kirkenier Bemmel skeysunny@outlook.com